Her kan du booke en bil

Info om personbiler

Lille personbil

Lej en lille personbil kun 299 / dag!

En lille personbil er en driftsikker og pæn personbil med 5 døre. Der er plads til håndbagage, og der kan sidde 4 personer i bilen.

Vores små personbiler er Fiat Pandaer eller lignende.

Lejen for en lille personbil er 299 kr. pr. dag eller 1499 kr. pr. uge.

Stor Personbil

En stor personbil er en rummelig bil med 5 sæder, og rimelig plads til bagage.

Vores store personbiler er typisk Renault Clio 5-dørs modeller med aircondition og diesel – også i stationcar.

Lejen for en stor personbil er 399 kr. pr. dag eller 1999 kr. pr. uge.

Info om minibusser

Københavns billigste minibusser til udlejning!

Vi er meget konkurrencedygtige i biludlejning af minibusser. Vores minibusser er volkswagen caravelle / fiat ducato, og har 8 eller 9 sæder. De kan alle køres på almindeligt B-kørekort, og er på hvide nummerplader.

Du kan leje en minibus for 799 kr. pr. dag inklusive 100 kilometer og forsikring. Vi har også en ugerabat, hvor en hel uge inklusive 700 kilometer koster 4995 kr.

Vores minibusser kan lejes til udlandskørsel, men skal du køre udland, er det en fordel at ringe til os i forbindelse med bestilling af bilen. Der er et tillæg for udlandskørsel, så hver ekstra kilometer koster 2 kr / stk. Skal du køre i Danmark, kan du købe billige ekstra kilometer, f.eks. 500 ekstra kilometer for kun 650 kr.

Repræsenterer du en institution,  er der mulighed for at betale via EAN-faktura. For at gøre dette, er det en fordel at kontakte os først. Er du fra en sportsklub eller lignende, er det mulighed for at lave faste aftaler med os på minibusser. Kontakt os og hør mere.

Info om varevogne

Info om vores varevogne

En Varevogn hos Quick Biludlejning er mellem 7-10 kubikmeter i størrelse, og er god til den mindre flytning eller anden transport af ting.

En varevogn til leje hos Quick Biludlejning går fra 5 m3 til 7 m3. En varevogn er god til mindre flytninger, og alle vores varevogne har mindst 2,5 meter i længden i varerummet.

En vareevogn koster 549 kr. pr. dag. Vi har også ugetilbud, hvor du kan leje en varevogn 1 hel uge for 2799 kr inkl. 250 km eller 2999 inklusive 700 kilometer.

Quick biludlejnings online booking

Pt. kan der kun bestilles via telefon og mail.

Ring og book en bil

Du kan altid ringe, og booke en bil hos os.

Ring på: 31 102 201