Københavns billigste udlejning af minibus!

Vi er meget konkurrencedygtige i biludlejning af minibus. Vores minibusser er Citroën Jumper/Fiat Ducato, og har 8 eller 9 sæder. De kan alle køres på almindeligt B-kørekort, og er på hvide nummerplader.

En minibus til udlejning er i pæn og velholdt stand, og må gerne køre til udlandet. Vi har for nyligt købt flere minibusser, og de nyeste vi har, er Fiat Ducato i diesel i nyere årgang.

Du kan leje en minibus for 799 kr. pr. dag inklusive 100 kilometer og forsikring. Vi har også en ugerabat, hvor en hel uge inklusive 700 kilometer og forsikring koster 4995 kr. Læs mere om vores priser her: Priser.

En minibus kan lejes til udlandskørsel, men skal du køre udland, er det en fordel at ringe til os i forbindelse med bestilling af bilen. Der er et tillæg for udlandskørsel, så hver ekstra kilometer koster 2 kr / stk. Skal du køre i Danmark, kan du købe billige ekstra kilometer, f.eks. 500 ekstra kilometer for kun 650 kr.

Repræsenterer du en institution,  er der mulighed for at betale via EAN-faktura. For at gøre dette, er det en fordel at kontakte os først. Er du fra en sportsklub eller lignende, er det mulighed for at lave faste aftaler med os på en minibus. Kontakt os og hør mere.

Quick biludlejning - minibus