Hvordan betaler jeg?

Hos Quick Biludlejning skal du først betale, når du afhenter bilen.

Når du afhenter bilen, foretrækker vi, at du betaler med kreditkort. Dette er nemmere, da vi kan lave en kreditkort-autorisation på dit dankort. Dette kan sammenlignes med et check-in på et hotel. En autorisation betyder, at vi ikke trækker penge fra dit kreditkort, men stadig har sikkerheden for vores lejebil. Derved slipper du for at lægge penge ud til depositum, og du slipper for at vente på at få depositummet retur. Når du afleverer lejebilen, sker der ikke mere, såfremt at du ikke har lavet skader, kørt ekstra kilometer eller lignende. Autorisationen udløber automatisk 30 dage efter lejen, og i denne periode har vi mulighed for at tilgå din konto, hvis du f.eks. mangler at betale en parkeringsbøde. Vi har dog pligt til, at orientere dig, hvis der skulle opstå behov for at bruge autorisationen.

Du kan også betale med et såkaldt ”debet-kort”, hvilket typisk er visa electron eller mastercard direct. Et debet-kort betyder, at der kun kan trækkes, hvad der står på din bankkonto. Du skal være opmærksom på, at depositum-beløbet vil blive reserveret på din konto, hvis du betaler med et sådant kort.

Du kan også vælge at betale lejen kontant, og bruge dit dankort til selve autorisationen. Du kan også betale hele lejen og depositum kontant. Vælger du at betale kontant, er depositummet 3000 kr. + lejeprisen. Depositummet modtager du retur indenfor 30 dage. Derfor skal vi bruge dit kontonummer ved udlevering.

Når du betaler ved udlevering, får du muligheden for at tegne en ekstra forsikring. Denne forsikring kan nedsætte din selvrisiko til 3000 kr. i stedet for 6000 kr. Denne forsikring koster mellem 49-99 kr. pr. dag afhængig af biltype. Du kan også vælge at ændre dit kilometerkøb ved udlevering. Husk, at det er en fordel af købe flere kilometer, da de er billigere, hvis de købes på forhånd.

Hvordan fungerer depositum?

Generelt opkræver vi ikke depositum, hvis du betaler med et kreditkort.

Vi tager alle former for kreditkort, herunder dankort, visa/dankort, mastercard, american express osv. Når du betaler med kort, laver vi en autorisation på kreditkortet, og det betyder, at vi ikke hæver nogen penge på dit kort. Dette er nemt, da du slipper for at lægge penge ud for depositum.

Når du afleverer bilen, aflæser vi bilen og tjekker den igennem. Derefter bliver sagen arkiveret, og autorisationen udløber automatisk efter 30 dage. De 30 dage er fastsat af PBS, og gør, at vi f.eks. kan efterhæve, hvis du skulle have glemt at betale en parkeringsbøde.

Du kan også betale med et debet-kort, det vil sige VISA electron eller Mastercard direct. Disse kort kan man kun hæve, hvad det står på din konto. Du skal også være opmærksom på, at når vi autoriserer et debet-kort, vil beløbet (3000 kr.) blive reserveret på din konto. Det bliver ikke trukket fra din konto, men der vil gå op til 30 dage, før du igen kan få adgang til beløbet.

Du kan også betale depositum kontant. Kontant depositum er 3000 kr., som vi sender til din bankkonto i op til 30 dage efter aflevering af bilen.

Kan jeg leje bil i weekenden?

Ja, vi har åbent for udlevering af lejebiler i weekenden efter foregående aftale.

Hvem er Quick Biludlejning?

Quick Biludlejning er et biludlejningsfirma, som udlejer nyere biler.

Vi tilbyder et koncept, som er enkelt og billigt. Vores biler er primært biler, som kører langt på literen, og som du kan leje til en billig pris.

Vores mission er et tilbyde et troværdig og gennemarbejdet koncept, som er konkurrencedygtigt i forhold til de store udlejningsfirmaer.

Hos os sætter vi kundeservice i højsædet, og du kan altid træffe os på telefonen. Vi mener, at biludlejning skal være en god oplevelse, og vores kunder skal føle sig sikre i vores biler. Derfor har vi valgt primært at arbejde med nyere biler, som vi kan levere til en langt billigere pris end vores konkurrenter.

Bag konceptet Quick Biludlejning står ejer Claus Nissen. Firmaet er dansk ejet.

Kan jeg køre bilerne med lille kørekort?

Alle vores lejebiler kan føres med lille kørekort, og kaldet B-kørekort. Husk, at du skal have et gyldigt kørekort, og dette skal medbringes ved udlevering af bilen. Husk også dit sygesikringskort.

Hvornår skal bilen afhentes?

Som udgangspunkt kan bilen afhentes den dag, du har bestilt den, fra kl. 9.00. Du kan dog sagtens afhente bilen senere end kl. 9.00.

På hverdage skal du afhente bilen indtil kl. 11.00, med mindre andet er aftalt.

I weekend skal du afhente bilen senest kl. 11.00 med mindre andet er aftalt.

Hvilken selvrisiko gælder i tilfælde af skade?

Som udgangspunkt gælder en selvrisiko på 6000 kr. ved enhver skade. Det vil sige, at laver man en skade på udlejningsbilen, og en skade på en modparts køretøj, er der tale om 2 skader, og dermed 2 gange selvrisiko.

Selvrisikoen kan reduceres til 3000 kr. pr. skade, ved at tegne selvrisikoforsikring. Det koster 49 / dag for små biler, og 99 kr/ dag for store biler (minibusser og varevogne).

Hvad koster ekstra kilometer?

Ekstra kilometer kan enten købes på forhånd, eller betales bagud. Hvis du køber kilometerne på forhånd, kan du få dem billigere. Vi har et system, hvor kilometer på forhånd købes til i 100 styks, og prisen falder, jo flere du køber.

Grundprisen for ekstra kilometer på forhånd er den samme i alle vores biler, men der lægges et startgebyr på, som er forskellig fra bil til bil. F.eks. er startgebyret i en lille personbil 25 kr., mens startgebyret i en minibusser er 150 kr.

Køb billige km på forskud

Pris incl. moms Kr/km
100 km kr 150,- 1,50
200 km kr 275,- 1,38
300 km kr 375,- 1,25
400 km kr 450,- 1,13
500 km kr 500,- 1,00

Pris ekskl. ekspeditionsgebyr, som varierer fra 25 kr. til 150 kr. afhængig af biltype.

Pris for overkørte kilometer:

Biltype Pris pr. km.
Lille personbil 2,50 kr.
Stor personbil 3,00 kr.
Lille varevogn 3,50 kr.
Stor varevogn 4,00 kr.
Kan jeg aflevere bilen om aftenen/natten?

Ja, du kan aflevere bilen hele døgnet rundt. Vi viser dig, hvordan du skal aflevere bilen udenfor åbningstid.

Du skal dog senest aflevere bilen om morgenen kl. 8.30 efter sidste lejedøgn. Hvis du f.eks. lejer en bil fra fredag morgen (kl. 9.00), skal den afleveres igen senest kl. 8.30 lørdag morgen.

 

Er der vinterdæk på lejebilen?

Hos Quick Biludlejning går vi højt op i sikkerhed. Vores tanke er, at hvis vi sender en bil ud og køre, skal der være vinterdæk på bilen!

Derfor har vi vinterdæk monteret på alle biler som standard. Det koster ikke ekstra, og vi mener, at det er en selvfølge at du som kunde skal kunne kræve at få vinterdæk på bilen når det er vintertid.

Vinterdæk på alle vores lejebiler gør, at du kan føle dig tryg hos Quick Biludlejning. Det betyder også, at du kan spare mange penge – andre biludlejningsfirmaer tager typisk høje gebyrer for, at tilbyde en bil med vinterdæk. Hos Quick Biludlejning skal du kun betale vores i forvejen superbillige grundpris, og du kan være sikker på, at vi har monteret vinterdæk på vores personbiler i perioden november-april.

Vil du vide mere om biludlejning og vinterdæk, er du velkommen til at ringe til os, eller sende en mail, hvor du kan booke din lejebil med vinterdæk.

Hvordan med selvrisiko?

Kommer du ud for et uheld, eller påfører bilen en skade, ring hurtigst muligt til tlf. 31 102 201

Selvrisikoen vil blive trukket uanset størrelsen/udgiften.